maceli music

Vår historia

Maceli Music drivs av ett passionerat intresse för livemusik i alla former. Vår målsättning är att ge våra kunder deras livs musikupplevelse. 

Maceli Music är ett ungt bolag med lång erfarenhet vid rodret. Under paraplyet Maceli samlas många kompetenser med ett gemensamt mål: att sprida högklassig musik till personliga tillställningar runtom i Sverige.

Maceli Music

Musiker

Professionella musiker med stor erfarenhet.

Logistik

Vi tar hand om det praktiska som krävs för en god musikupplevelse.

Arrangemang

Anpassa musiken efter dina önskemål om stil och sättning.

Bredd

Musik från alla genrer, epoker och stilar.  

Om repertoar.

Cecilia Linné

Bakom Maceli Music står Cecilia Linné, cellist och musiker med tjugo års yrkeserfarenhet från den svenska musikindustrin.

Cecilia Linné har en Degree of Master in Music i klassisk cello från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Under sitt yrkesliv har Cecilia turnerat tillsammans med många av landets mest folkkära artister: Ola Salo, Lars Winnerbäck, Henrik Dorsin, Hello Saferide/Annika Norlin, Carola och Weeping Willows för att nämna några.

Cecilias hemsida som musiker: ceciliacello.com

Cecilia Linné elbas
Cecilia Linné cello musiker cellist

Musikens möjligheter

Stråkkvartett och bröllop passar som hand i handske. Mingelmusik till drinken när gästerna anländer följs upp med ingångsmarsch och ackompanjemang till sången på vigseln.
Musik bröllop
Stråkkvartett
En bra sångare leverar stämning och underhållning i ett. En vacker sång till vigseln uppbackad av skimrande stråkar kan följas upp av ett röjigt set med bandet under festen.
Musik-sång-fest-bröllop
Sång
Där människor samlas ska det inte vara tyst. En pianist i foajén på företagets årliga fest sätter rätt stämning. Musik kan ta plats i centrum, men kan också vara en del av miljön.
musiker till fest bröllop event
Piano

Boka din musik här

Berätta för oss vilken musik du vill ha, eller be oss komma med förslag. Vi hjälper dig skräddarsy och anpassa musiken efter dina önskemål.